Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Victas gaat verder als Jellinek en Inforsa

Redacteur Zorgvisie
Verslavingszorginstelling Victas gaat sinds 1 januari verder onder de naam Jellinek. De forensische zorg en reclassering gaan verder als Inforsa. Dat heeft Jellinek vandaag bekendgemaakt.
Ambulant-iStock-400.jpg
Foto: iStock

Jellinek denkt dat er hierdoor meer mogelijkheden voor groei en innovatie ontstaan, blijkt uit een persbericht. ‘Het behandelaanbod van Jellinek en Victas vult elkaar aan. Zo zijn er nu nog meer passende mogelijkheden voor cliënten om te werken aan herstel’, zegt directeur behandelzaken Wencke de Wildt.

De huidige locaties van Victas blijven voorlopig behouden en cliënten blijven bij dezelfde behandelaar, laat Jellinek in het bericht weten. De verslavingszorginstelling ging in april 2016 failliet, maar werd overgenomen door ggz-organisatie Arkin, waarvan Jellinek onderdeel uitmaakt.  

Dossier Concentratie en Netwerken Concentreren of alleen verder? Voor die vraag staan veel zorginstellingen in deze onzekere tijden. Lees meer >>

Dossier geestelijke gezondheidszorg Dossier met nieuws, opinie en achtergrond over de geestelijke gezondheidszorg (ggz). De artikelen gaan onder andere over de diverse zorgorganisaties, beddenreductie, e-health in en bekostiging van de ggz. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.