Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Victor van Dijk weg als bestuursvoorzitter Omring

Redacteur Zorgvisie
Bestuursvoorzitter Victor van Dijk vertrekt bij Omring. Dat heeft de zorgorganisatie bekend gemaakt. Van Dijk werkte 12 jaar bij Omring en de rechtsvoorganger Corbis Plus.
Victor van Dijk Omring.jpg

Omring biedt thuiszorg, specialistische zorg, revalidatie en behandeling met therapie in Noord-Holland-Noord. Van Dijk geeft aan dat hij vertrekt omdat het tijd is om iets anders te gaan doen en de bakens te verzetten. ‘Ik heb me met veel plezier en overtuiging voor Omring, haar medewerkers en cliënten ingezet. Ik heb besloten afscheid te nemen ondanks de hechte band die ik heb met de organisatie en haar medewerkers. Ik ben nu 58 en wil graag nog een andere stap maken. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst gaat brengen.’

Collega-bestuurder Jolanda Buwalda blijft in het bestuur van Omring. De raad van toezicht laat weten zich nog te beraden op de beste inrichting van het bestuur. Van Dijk blijft nog tot uiterlijk 1 mei volgend jaar in dienst bij Omring.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.