Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vincent van Gogh kiest voor CareCTRL

Mark van Dorresteijn
Ggz-instelling Vincent van Gogh heeft de deelsystemen vervangen voor het geïntegreerde ERP-systeem CareCTRL van PinkRoccade Healthcare. Dit soort ERP-systemen worden vooral in ziekenhuizen gebruikt.
Vincent van Gogh kiest voor CareCTRL

CareCTRL is een 2.0 ERP-oplossing, gebaseerd op SAP, die advies, software, implementatie en beheer combineert. Daarnaast omvat de oplossing vitale processen als financiën & control, zorgfacturering, inkoop & logistiek, personeel & organisatie, salarisadministratie, medische technologie, vastgoedbeheer en milieu & veiligheid.

Kostenefficiënt

De ggz-instelling kampte naar eigen zeggen met onvoldoende geïntegreerde ICT-systemen. Vanuit de ambitie om ‘kostenefficiënt state of the art zorg te blijven leveren’, heeft de instelling zich organisatorisch omgevormd en ontstond de wens om vernieuwende ICT in te zetten. Hiervoor maakt de instelling gebruik van best practices die zijn opgedaan in de ziekenhuissector. Marten Kroese, CFO van Vincent van Gogh: ‘Vincent van Gogh past zich in rap tempo aan de veranderende marktomstandigheden aan. Optimalisatie van het ERP-systeem is daarom een must. CareCTRL is een standaard ERP-product, ingericht volgens de best practice binnen de zorgmarkt. Door de invoering van CareCTRL kunnen wij de kwaliteit en efficiency van onze bedrijfsvoering nog beter borgen; wij verwachten hierdoor een aanzienlijke besparing te realiseren op inkoop en logistiek.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.