Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Voedingsbudget onder druk in de zorg

Op voeding wordt door zorginstellingen vaak bezuinigd. Dat blijkt uit het onderzoek van Suzanne Tummers-Stienen, business consultant bij Bidvest Deli XL en auteur van het boek ‘Voedselbesteding in de zorg.’ Zij spreekt deze week bij de aftrap van het nieuwe Verscentrum Nederland waarmee Deli XL nieuwe voedingsconcepten voor de zorg in de markt gaat zetten
Voedingsbudget onder druk in de zorg
Foto: Jasker Kamp (Vakmedianet)

Door een gemiddeld algemeen ziekenhuis wordt

Registreren

4 REACTIES

  1. In de UK zijn recent initiatieven genomen waardoor NHS-patienten ziekenhuizen ook kunnen selecteren op basis van de geleverde voeding.
    En het AVL kent een systeem waarbij iedere afdeling een eigen ruimte heeft waar patienten de hele dag zelf kunnen halen wat ze willen en wanneer ze dat willen. Een verademing wat mij betreft.

  2. Lees alle reacties
  3. Bezuinigen op voeding? Of kan het ook gewoon goedkoper?
    Ik stel in ieder geval vast dat eten & drinken steeds meer als onderscheidend service-instrument wordt beschouwd door zorginstellingen. En veelal kan dat proces op een efficiëntere manier worden georganiseerd.
    Daniël Mutsaers, partner PT Finance, zorg en facilitair

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.