Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vorming van Zorggroep Rivierenland uitgesteld

Ziekenhuis Rivierenland (ZRT), Stichting Zorg-centra Rivierenland (SZR) en Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland (STMR) hebben hun plan voor vorming van de Zorggroep Rivierenland uitgesteld. Dat meldt het regionale dagblad De Stad Tiel.
Vorming van Zorggroep Rivierenland uitgesteld

Het onderzoek naar het realiseren van een intensievere vorm van samenwerking wordt volgens de krant begin 2009 hervat.

Samenwerking

STMR, SZR en ZRT kennen een lange traditie van samenwerking. Het perspectief en de meerwaarde van deze samenwerking moet er uiteindelijk toe leiden dat de drie organisaties met elkaar de tevredenheid van cliënten, patiënten en financiers verhogen. In 2007 is een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd dat een positieve uitkomst kende. Het leek erop, dat in 2009 een Zorggroep Rivierenland zou gaan ontstaan.

Financiële bedrijfsvoering

De financiële druk binnen de zorgsector in algemene zin en ook voor de drie organisaties is groot en behoeft continue aandacht. De drie initiatiefnemers hebben besloten de vorming van een zorggroep voorlopig uit te stellen. Daardoor kan in 2008 alle aandacht gericht worden op een adequate financiële bedrijfsvoering. De huidige goede samenwerking tussen de drie organisaties blijft op alle onderdelen gehandhaafd. (De Stad Tiel)

Lees ook:

Fusiebericht

‘Wie niet sterk is moet slim zijn’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.