Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VUmc opent bekkenbodempoli

AMSTERDAM - Het VUmc opent op dinsdag 8 mei een multidisciplinaire bekkenbodempoli. Een team bestaand uit een combinatie van gynaecologen, chirurgen, specialisten en een bekkenbodemfysiotherapeut staat één keer per week, op dinsdag, klaar om vrouwen met bekkenbodemproblemen te onderzoeken.

AMSTERDAM – Het VUmc opent op dinsdag 8 mei een multidisciplinaire bekkenbodempoli. Een team bestaand uit een combinatie van gynaecologen, chirurgen, specialisten en een bekkenbodemfysiotherapeut staat één keer per week, op dinsdag, klaar om vrouwen met bekkenbodemproblemen te onderzoeken.

Team

Volgens het VUmc is voor een goede behandeling altijd een combinatie van verschillende specialismen nodig. In de bekkenbodempoli zijn alle specialismen samengebracht. Het team overlegt vervolgens over het beste behandelplan.

Triage

Patiënten kunnen via de huisarts worden verwezen naar de bekkenbodempoli. Via een centraal telefoonnummer vindt er triage plaats. (ZorgVisie – Hanneke Bruggeman

Lees ook:

Radboud begint bekkenbodempoli

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.