Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

V&VN gaat niet in op kritiek De Blok

Koepelorganisatie Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) gaat niet inhoudelijk in op de kritiek van Jos de Blok. Zorgondernemer De Blok verklaarde gisteren in de media geen voorzitter van V&VN te willen worden en noemde de organisatie ‘hiërarchisch’ en ‘niet transparant’.
V&VN gaat niet in op kritiek De Blok

In reactie op de uitlatingen van De Blok laat V&VN weten dat het vinden van een geschikte nieuwe voorzitter tot nu toe geen eenvoudige klus is gebleken. Een woordvoerder zegt: ‘Het besturen van een vereniging met ruim 40.000 leden, 43 afdelingen en platforms in de enorm dynamische gezondheidszorg is een hartstikke zware functie. V&VN heeft met een grote groep leden veel concrete resultaten geboekt. Toch is voor onze nieuwe voorzitter nog veel meer te doen en te verbinden, in alle sectoren van de zorg.’

Procedure

De procedure voor het vinden van een nieuwe voorzitter loopt nog volop. V&VN verwacht binnen een aantal weken bekend te kunnen maken wie de Ledenraad tot nieuwe voorzitter van V&VN benoemt. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Jos de Blok weigert voorzitterschap V&VN

Atie Schipaanboord verlaat V&VN na twee jaar

Abvakabo ontevreden over sociaal plan V&VN, LEVV en Sting

4 REACTIES

  1. klopt heren, Jos harkt genoeg bij elkaar in zijn wir-war van BV’s en Stichtingen….wil je als huisarts het buurtzorg concept binnenhalen? Moet je beginnen met € 25.000 euro aftikken voor één van meneer zijn BV’s….hoe transparant kun je zijn…??

  2. Lees alle reacties
  3. Buurtzorg is een netwerk van bv’s en stichtingen… De stichting zelf draait kostendekkend. Echter via de Bv’s harkt meneer zijn centjes vast royaal binnen. Buurtzorg is gestart nadat dhr de blok samen met 2 collega’s bij Carint werd ontslagen, van de bijbehorende riante ontslagvergunning kon buurtzorg gestart worden. Maar dat even ter zijde natuurlijk.

  4. Buurtzorg is een netwerk van bv’s en stichtingen… De stichting zelf draait kostendekkend. Echter via de Bv’s harkt meneer zijn centjes vast royaal binnen. Buurtzorg is gestart nadat dhr de blok samen met 2 collega’s bij Carint werd ontslagen, van de bijbehorende riante ontslagvergunning kon buurtzorg gestart worden. Maar dat even ter zijde natuurlijk.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.