Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Webinar medisch strafrecht: dilemma’s voor de zorg

VvAA
Moet je aangifte doen als jouw patiënt een strafbaar feit heeft gepleegd? Ben je als beroepsbeoefenaar verplicht om te getuigen in een rechtszaak? Wanneer mag een zorgorganisatie aangifte doen? Dit zijn 3 van de dilemma’s die zorgprofessionals en zorgorganisaties tegenkomen in de praktijk. Experts van VvAA Legal bespreken medisch strafrecht in het gratis webinar Gezondheidsrecht.

In de webinars van de Academie voor de Rechtspraktijk behandelen advocaten en juristen van VvAA Legal diverse juridische onderwerpen. In deze editie spreken statutair directeur Sigrid Stevens, advocaat Josine Janson en advocaat Valéry Daniels over vraagstukken in medisch strafrecht voor zorgprofessionals en zorgorganisaties.

Gratis webinar

Wilt u meer weten over de dilemma’s in het medisch strafrecht voor zorgverleners en zorgorganisaties? U kunt dit webinar nu gratis bekijken. Of bekijk de eerdere edities, die gaan over bijvoorbeeld grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer en over e-health regelgeving waar zorgorganisaties en zorgverleners moeten voldoen.

Vul hieronder uw gegevens in om de webinars gratis te bekijken.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.