Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Wendy de Jong wordt toezichthouder HagaZiekenhuis

Mark van Dorresteijn
De raad van toezicht van het HagaZiekenhuis heeft Wendy de Jong benoemd tot lid van de raad van toezicht per januari 2010.
Wendy de Jong wordt toezichthouder HagaZiekenhuis

De Jong is partner bij Avida International, een onafhankelijk adviesbureau voor pensioenfondsen en institutionele beleggers. Eerder werkte zij bij Capital & Governance, Alpinvest Partner NV, Private Equity en ABN Amro bank NV.

Dockheer

De Jong volgt Anthony Dockheer op in de raad van toezicht. Dockheer was geruime tijd lid van de raad van toezicht, eerst bij het Rode Kruis Ziekenhuis/Juliana Kinderziekenhuis en na de fusie met Ziekenhuis Leyenburg in 2004 bij de Stichting HagaZiekenhuis. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Hierbij wens ik Wendy de Jong heel veel succes toe met het lidmaatschap van de RvT van het HagaZiekenhuis . Een oude schoolvriend /Jaren 1950/60 ,heeft bij de TD van het voormalige Rode Kruis Ziekenhuis gewerkt.Een prachtig ziekenhuis op een fraaie lokatie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.