Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Whitepaper – Meer tijd voor zorg, Fujitsu Asset tracking in het UMC Utrecht

Het lokaliseren van medische apperatuur in het ziekenhuis kost veel tijd van zorgmedewerkers, zo ook in het UMC Utrecht. Het makkelijk lokaliseren en het altijd voorhanden hebben van apperatuur was het hoofddoel van het UMC Utrecht, Fujitsu’s IoT Asset Management oplossing maakte dit mogelijk.

In ziekenhuizen wordt medische apperatuur vaak door het gehele gebouw gebruikt waardoor het lokaliseren van de juiste apperatuur veel tijd kost van zorg en onderhouds medewerkers.

Door implementatie van asset management konden voorraad ruimtes gerealiseerd worden welke door middel van asset tracking gemonitored worden. Het is nu mogelijk om minimum voorraad niveau’s voor apperatuur zoals infuuspompen te hanteren. Deze apperatuur is hierdoor altijd, schoon en gebruiks klaar, beschikbaar op het juiste moment en de juiste plaats.

Behalve tijds besparing kan Asset Management ook inzicht bieden in het apperatuur gebruik en onderhoud, wat op termijn kan zorgen voor een kosten besparing.

Lees de volledige case over Asset Management implementatie bij het UMC Utrecht

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.