Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Willem de Gooyer nieuwe bestuurder Zonnehuisgroep Noord

De raad van toezicht van Zonnehuisgroep Noord heeft Willem de Gooyer aangesteld als nieuwe bestuurder. Zijn opdracht is om de transitie gedurende twee jaar uit te voeren. Op 1 maart vervangt De Gooyer de huidige interim-bestuurder Vincent Maas.
gooyer.jpeg

Willem de Gooyer heeft dertig jaar ervaring als bestuurder binnen de gehandicaptenzorg en ouderenzorg. De laatste jaren is hij actief als interim bestuurder, toezichthouder en adviseur. Recentelijk was hij interim-bestuurder bij Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland.  

Toekomstbestendig
In de persverklaring van Zonnehuisgroep Noord staat verder te lezen: ‘Het zijn roerige tijden voor Zonnehuisgroep Noord. De hervorming van de langdurige zorg en de bezuinigingen die daarmee gepaard gaan, hebben ingrijpende consequenties voor de zorgorganisatie. De noodzakelijke transitie van Zonnehuisgroep Noord leidt tot een toekomstbestendige organisatie. Vincent Maas heeft deze transitie in gang gezet. Willem de Gooyer neemt het stokje over en heeft de opdracht om de zorg op het Groninger platteland te waarborgen en daarmee de continuïteit van de organisatie.’

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer>>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.