Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wim Corsten verlaat Thebe

Wim Corsten (62), voorzitter van de raad van bestuur van Thebe, heeft laten weten dat hij zijn loopbaan bij Thebe per 1 juli aanstaande. wil beëindigen. Corsten is dertig jaar werkzaam bij Thebe, waarvan de laatste twintig jaar als bestuurder.
Wim Corsten verlaat Thebe

De raad van toezicht van Thebe heeft, gelet op de kwaliteiten en jarenlange ervaring van Corsten, met spijt kennis genomen van zijn besluit, maar wil dat tegelijkertijd ook respecteren. Binnenkort wordt een besluit genomen over de toekomstige samenstelling van de Raad van Bestuur van Thebe.

Thebe

Thebe is een zorg- en dienstverleningsorganisatie die zich met 9.000 medewerkers inzet voor alle inwoners van Midden- en West-Brabant. Thebe biedt een breed dienstenpakket voor jong en oud: van kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, thuiszorg en voeding- en dieetadvisering tot zorg in woonzorgcentra. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Thebe in personele unie met Breda-Actief

Thebe Thuiszorg ontwikkelt Safe City app

Thebe en McKesson werken samen

Thebe serveert oud voedsel

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.