Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wim Gorissen en Muriël Bos worden nieuwe directieleden bij de Bascule

Sarah Berends
Wim Gorissen is met ingang van 6 mei 2014 aangesteld tot directeur Zorg bij de Bascule. Muriël Bos wordt met ingang van 16 juni 2014 directeur Klantrelaties en Zorgcontractering bij de Bascule, een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie.
Wim Gorissen en Muriël Bos worden nieuwe directieleden bij de Bascule

De Bascule is bezig met een proces om de organisatie toekomstbestendig te maken en voor te bereiden op de transitie van de Jeugdzorg naar de gemeenten. In dit kader heeft de organisatie een nieuw directieteam geformeerd om richting te geven aan de voorbereidingen op deze transitie die per 1 januari 2015 ingaat.

Gorissen

De Bascule heeft besloten om één directeur Zorg aan te stellen, in plaats van twee directeuren zoals voorheen. Gorissen zal deze functie gaan vervullen. Tot 1 februari 2015 zal Jeroen Engelkes de herstructurering verder begeleiden en in samenwerking met Gorissen de bestaande zorgdivisies samenvoegen tot één zorgdivisie.

Bos

Bos is aangesteld als directeur Klantrelaties en Zorgcontractering. Zij treedt met ingang van 16 juni in dienst bij de Bascule. Om de raad van bestuur inhoudelijk en strategisch te ondersteunen is tevens een nieuwe secretaris raad van bestuur aangesteld. Helma Havinga zal deze functie met ingang van 1 juni gaan vervullen.

Directieteam

Het voltallige directieteam van de Bascule bestaat uit: Peter van den Elzen (raad van bestuur), Chaim Huyser (geneesheer-directeur), Wim Gorissen (directeur Zorg), Robert Dekker (directeur Centrale Service Organisatie) en Muriël Bos (directeur Klantrelaties en Zorgcontractering). Vanwege zijn betrokkenheid bij de herstructurering maakt Jeroen Engelkes tijdelijk deel uit van het directieteam.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.