Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wim Oving nieuwe bestuurder Accolade Zorggroep

Mark van Dorresteijn
Wim Oving te Middelburg is benoemd tot nieuwe bestuurder van Accolade Zorggroep. Oving hoopt per 1 mei 2013 in dienst te treden bij Accolade Zorggroep en zal per 1 juni 2013 de bestuurderstaak overnemen van Kees de Jong.
Wim Oving nieuwe bestuurder Accolade Zorggroep
Foto: Wim Oving - Accolade Zorggroep

Oving heeft bestuur- en organisatiewetenschap gestudeerd en heeft meer dan dertig jaar werkervaring binnen zorg en welzijn. Hij is op dit moment directeur maatschappelijke dienstverlening bij Careyn.

Kees de Jong

De Jong hoopt per 1 juni 2013 met pensioen te gaan. Onder zijn leiding is een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd en is de strategie voor de toekomst bepaald. Een strategie waarin het gaat om het behoud en het versterken van de christelijke zorg in Nederland. Accolade Zorggroep is ervan overtuigd in Oving een nieuwe bestuurder te hebben gevonden die de organisatie helpt deze ambitie waar te maken.

Accolade Zorggroep

In Accolade Zorggroep werken samen de woonzorgcentra Arendshorst in Assen, d’Amandelboom in Bilthoven, verpleeghuis De Wijngaard en voorzieningencentrum De Kuip in Bosch en Duin.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.