Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Wubbo Walters toezichthouder Kennemer Gasthuis

Mark van Dorresteijn
Wubbo Walters is per 1 maart 2011 benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Walters was tot juli 2010 partner bij Deloitte Accountants.
Wubbo Walters toezichthouder Kennemer Gasthuis

Hij gaf daar leiding aan een accountantspraktijk gespecialiseerd in overheid en not-for-profit. Verder is hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders van Zorginstellingen (NVTZ) en commissaris bij Rabobank Noord-Kennemerland. Walters neemt binnen de raad van toezicht de portefeuille met aandachtsgebied financiën en bedrijfsvoering op zich. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. En Wubbo, u houdt uw salaris toch wel goed in de gaten he, per slot van rekening is het uw aandachtsgebied in uw functie.? Als (ex-)partner in een groot accountantskantoor zal dat toch wel goed zijn, want erop achteruitgaan, ook al wordt de Balkenendenorm overschreden, dat doet een gezond mens niet, toch?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.