Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Ziekenhuizen hikken tegen vaccinatie aan

Redacteur Zorgmanagement
Ziekenhuizen beraden zich op de meest effectieve wijze om het eigen personeel tegen covid-19 gevaccineerd te krijgen. Verplichten is arbeidsrechtelijk niet mogelijk. Afgaand op ervaringen met de griepprik zou dit kunnen betekenen dat slechts een kwart tot een derde van het personeel zich laat inenten.
vaccinatie zorgpersoneel
Foto: scyther5 / Getty Images / iStock
Premium

Isala in Zwolle peilde recentelijk

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. De integriteit van het lichaam is een groot goed maar in mijn ogen niet absoluut. Begrijp sowieso zorgverleners niet die zich niet laten vaccineren tegen de griep en nu Covid-19, je gaat om met veel mensen en veel van die mensen hebben een zwakke gezondheid en/of zijn oud en gebrekkig.
   En zeker nu vraagt de zorg van ons om rekening te houden met het naleven van de coronaregels, een groot deel van de economie ligt op zijn gat of draait belabberd en dan kan de zorgverlener wel het minste doen en zich laten vaccineren, ook voor hun eigen veiligheid omdat ze ook nog meer risico lopen om Covid-19 op te lopen.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.