Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

‘ZN weigert coronaschade ziekenhuizen volledig te compenseren’

De zorgverzekeraars zijn niet meer bereid om de ziekenhuizen volledig te compenseren voor de gemiste omzet tijdens de coronacrisis. Ook willen ze de extra kosten die ziekenhuizen hebben gemaakt om de coronacrisis het hoofd te bieden, niet betalen. ZN, NVZ en NFU kijken nu naar het ministerie van VWS voor financiële compensatie.
Fotolia 66181140 Subscription Yearly Xxl.jpg

Dat stellen enkele bronnen die betrokken

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Of je op een partner kunt bouwen blijkt als je in crisis bent. De zorgverzekeraars Nederland blijken nu dus een partner te zijn waar je in moeilijke tijden niet op kunt rekenen.
   Een systeemtherapeut zou zeggen dat er weinig gronden zijn om dit partnerschap voort te zetten en een scheiding van tafel en bed rest.
   Om er geen vechtscheiding van te maken, waar de burgers uiteindelijk onder lijden, moet de overheid hard ingrijpen bij de zorgverzekeraars en ze de zorgmacht ontnemen.

   Maar de overheid zal niet ingrijpen. De partners die elkaar niet meer vertrouwen blijven samen, de burgers lijden er onder en vroeg of laat legt de zorgaanbieder het lootje.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.