Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

ZonMw levert bijdrage aan zorggids Dr. Yep

Innovatiecentrum ZonMw werkt mee aan de nieuwe zorggids met de naam Dr. Yep gelanceerd. Volgens ZonMw is het de eerste gids die aan de consument antwoord geeft op de vraag: waar haal ik de beste zorg?
ZonMw levert bijdrage aan zorggids Dr. Yep

Het innovatiecentrum ZonMw levert een redactionele bijdrage aan Dr. Yep in de vorm van onderzoeksresultaten uit zijn programma’s. Voor het samenstellen van de gids werkt ZonMw met diverse partners. Zo werken er meer dan zestig medisch topspecialisten mee. Het is voor het eerst dat specialisten op deze manier medische keuze-informatie geven aan zorgconsumenten.

Medisch specialisten

De gids bevat redactionele artikelen, praktische ‘Routeplanners’ over 32 ziekten en de resultaten van ‘Mystery-bezoeken’ aan 107 medisch specialisten. Maar ook persoonlijke verhalen van patiënten, de Top-30 Nederlandse ziekenhuizen, columns en een totaaloverzicht van de ziekenhuizen en klinieken in Nederland. In 2011 verschijnen vier volgende uitgaven met onderwerpen die aansluiten bij de eerdere uitgaven. Naast de gids wordt de website www.dr-yep.nl gelanceerd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Elsevier-lijst op nieuwe leest geschoeid

‘CZ toont moed met borstkankerlijst’

Huisartsen kraken ZorgkaartNederland

Zorgvisie Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

3 REACTIES

  1. Weer eentje erbij! Hoe moet je als zorgconsument wijs worden uit al die sites die pretenderen DE site te zijn die je kan helpen de beste zorgaanbieder te vinden? En oh arme zorgaanbieder die moet proberen bij te houden op al die sites of z’n gegevens wel correct staan met alle bijbehorende tig-inlognamen………Kan er niet gewoon 1 DE-Site komen?

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.