Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zorggroep Raalte koopt Maria-Oord Luttenberg

Mark van Dorresteijn
Zorggroep Raalte heeft verzorgingshuis Maria-Oord in Luttenberg gekocht. Daarmee hoopt de zorggroep de ouderenzorg in het dorp te behouden. Dat meldt dagblad De Stentor.
Zorggroep Raalte koopt Maria-Oord Luttenberg

De bewoners van het kleine verzorgingshuis werden al verzorgd door medewerkers van Zorggroep Raalte, maar het pand was nog eigendom van de zusters Franciscanessen van Denekamp.

Renovatie en uitbreiding

Behoud van de zorg is het doel van deze aankoop, vertelt directeur-bestuurder Henk van Kampen van Zorggroep Raalte in het dagblad. “Dat is geen eenvoudige opgave vanwege de beperkte capaciteit en de bouwkundige staat van het gebouw. Grondige renovatie en uitbreiding is dan ook erg noodzakelijk.”

Afgelopen vrijdag is de koopakte ondertekend. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Kliniekwoningen in het groen

Innovatie brengt rust bij Vivium Zorggroep

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. wat zorggroep raalte heeft gedaan met de aankoop van verzorgingshuis maria-oord in luttenberg mag een voorbeeldfunctie zijn voor de rest van alle andere zorginstellingen van nederland dat is een goede inzet voor het behouden van de zorg en zorginstellingen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.