Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgmanager van het Jaar 2011

Patrick Bauduin
Het Zorgvisie Zorgmanager-van-het-Jaarevenement wordt dit jaar georganiseerd op 7 april in het koetshuis van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. De prijs is een begrip in de zorgwereld. Hij wordt jaarlijks uitgereikt aan de manager die een zichtbaar inhoudelijk, duurzaam en innovatief resultaat in de organisatie heeft bereikt. Eerdere winnaars zijn Marjanne Sint, Lidy Hartemink, Eelco Damen en Emile Lohman. De Zorgmanager van het Jaar zal de ING Excellence Trofee in ontvangst nemen.
Zorgmanager van het Jaar 2011

Programma

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar een manager verkozen tot Talent van het Jaar. Deze prijs is bedoeld voor de jonge manager die zich heeft bewezen met een baanbrekend initiatief of onderscheidend is in aanpak of prestatie. De winnaar ontvangt de Zorgvisie Grow/Work Talent van het Jaar award.

Wim van der Meeren

Inleidend spreker van de middag is bestuursvoorzitter Wim van der Meeren van zorgverzekeraar CZ. Hij gaat in op de volgende stap bij het selecteren op kwaliteit tijdens de inkoop van zorg en hij legt uit wat dit betekent voor het leiderschap van zorgbestuurders.

Sybilla Dekker

Daarna legt Sybilla Dekker, voorzitter van de taskforce Talent naar de top, uit hoe vrouwelijke managers kunnen doorstromen naar topposities.

De dag wordt afgesloten met een borrel en een dinerbuffet.

Meer informatie:

Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u via de e-mail contact opnemen met de organisatie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.