Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgpartners Midden-Holland kiest voor E.Novation

Zorgvisie ict
Zorgpartners Midden-Holland (ZMH) heeft de Cloverleaf communicatieserver gekozen voor het uitwisselen van gegevens tussen een groot aantal applicaties die binnen de VVT-instelling (verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg) in gebruik zijn. De implementatie wordt verzorgd door E.Novation.
Zorgpartners Midden-Holland kiest voor E.Novation

ZMH verwacht door de veel efficiëntere gegevensuitwisseling kosten te kunnen besparen. Ook het beheer van de koppelingen tussen de applicaties zal aanzienlijk worden vereenvoudigd. Daarnaast verwacht Zorgpartners een kwaliteitsslag te kunnen maken doordat de gegevensuitwisseling consistenter is en sneller verloopt.

Cloverleaf

Voor het koppelen van deze applicaties heeft Zorgpartners Midden-Holland gekozen voor de Cloverleaf communicatieserver. Deze server koppelt op een onafhankelijke manier verschillende systemen binnen en buiten instellingen. Rob van der Vijgh, Informatiemanager van ZMH: ‘Een van de doorslaggevende argumenten om Cloverleaf te implementeren, was het feit dat de eigen medewerkers na slechts een training het grootste gedeelte van de koppelingen zelf kunnen beheren en reeds gerealiseerde koppelingen in de organisatie kunnen hergebruiken’.

Zorgpartners Midden-Holland

ZMH is actief op het gebied van zorg, welzijn en wonen in de regio rondom Gouda. Vanuit 17 locaties biedt de instelling naast algemene verzorging en verpleging ook specialistische zorg, onder meer aan cliënten met een visuele handicap.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.