Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgtalent van het Jaar wint voortaan 50.000 euro

Fonds NutsOhra verbindt een geldprijs aan de verkiezing van de meest talentvolle jonge zorgmanager van het jaar, die de vaktitel Zorgvisie ieder jaar organiseert.
Zorgtalent van het Jaar wint voortaan 50.000 euro

De winnaar van de titel Talent van het Jaar mag 50.000 euro besteden aan een project dat leidt tot verbetering van de zorg. Fonds NutsOhra is een onafhankelijk vermogensfonds dat projecten in de gezondheidszorg financiert. “We willen dat er meer aandacht komt voor jonge zorgmanagers die wezenlijke verbeterprojecten in goede banen leiden. We gaan er ook vanuit dat talentvolle managers overlopen van ambitie en meer plannen hebben dan dat financiering beschikbaar is,” aldus directeur Ria de Heus van fonds NutsOhra.

Jonge managers

De prijs voor het Talent van het Jaar is drie jaar geleden ingesteld omdat Zorgvisie van mening is dat er te weinig aandacht is voor de prestaties van jonge managers in de zorg. Voor de eindverantwoordelijke bestuurders bestaat al langer de prijs Zorgmanager van het Jaar. De winnaar van Talent van het Jaar ontvangt naast de geldprijs de Zorgvisie Grow/work Talent van het Jaar award. Dat is een beeldje dat vervaardigd is door de bekende beeldhouwer Ruurd Hallema.

Kim van Leeuwen

In 2012 ging de titel Talent van het Jaar naar Kim van Leeuwen, werkzaam als teamleider bij de afdeling Orthopedie in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. In 2011 is de prijs gewonnen door apotheker Willem van de Spijker van Mediq-apotheek ’t Heelhuis in Helmond.

Deelname

Tot 31 december 2012 kunnen mensen zich aanmelden voor deelname aan Talent van het Jaar. De winnaar wordt gekozen tijdens een live-verkiezing op 11 april 2013. Meer informatie is te lezen op Talent van het Jaar 2013

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.