Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgverzekeraar Azivo zet zich in voor Surinamers

De Haagse zorgverzekeraar Azivo wil een polis voor Surinamers op de markt brengen. In deze zorgverzekering moeten, naast de basisvoorzieningen, meer voorzieningen worden opgenomen om onder meer diabetes en hart- en vaatziekten te voorkomen.

Aan deze kwalen lijden Surinamers relatief vaak. De verzekering vergoedt bijvoorbeeld regelmatige controles en verzekerden kunnen goedkoop naar de sportschool.

Samenwerken zorginstelling

Wanneer er animo is voor de polis, wil Azivo zich nog verder op Surinamers gaan richten. De zorgverzekeraar wil dan samen met zorginstelling Florence in zee met de stichting Equally Equipped. Deze stichting houdt zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen in Suriname. Het plan is om een uitwisselingsproject op te starten om de gezondheidszorg daar te verbeteren, door bijvoorbeeld goederen uit te wisselen en de zorgvoorzieningen te regelen. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Jim van Geest in Raad van Bestuur Florence

Azivo en DSW gaan niet fuseren

Zorgverzekeraar maakt afspraak met ziekenhuis

Aanvullende polis waarschijnlijk duurder

Agis en RCR starten zorgcentrum in Suriname

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.