Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie ict magazine, maart 2014

Mark van Dorresteijn
In Zorgvisie ict magazine, maart 2014 een interview met Wilco Schuttelaar van Zorginnovatie.nl. Verder een overzicht van de ecd-markt. Tevens een bijgewerkt overzicht van de EPD/ZIS-markt. Daarnaast artikelen over de succesvolle inzet van e-health en begeleiding via FaceTime.
Zorgvisie ict magazine

INTERVIEW

Innoveren doe je in een netwerk

Iedereen met een goed idee voor betere zorg kan dat plaatsen op het digitale podium Zorginnovatie.nl van initiatiefnemer Wilco Schuttelaar.

UITGELICHT

De ecd-markt in beweging

Er zijn zowel veel zorginstellingen in de ouderen- en thuiszorg als ecd’s. Bovendien is de markt sterk in beweging door alle veranderingen in de sector.

ARTIKELEN

Turbulentie op de EPD/ZIS-markt

Maar liefst zeven ziekenhuizen hebben afgelopen jaar een nieuw ZIS/EPD gekozen en nog eens veertien ziekenhuizen zitten in een selectietraject.

De ‘missing link’

Voor een succesvolle inzet van e-health zou vanuit de zorgverlener geredeneerd moeten worden, stelt Johan Vos van OIZ.

Begeiding via FaceTime

Tweederde van de cliënten van RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland maakt inmiddels gebruik van de iPad bij de begeleiding.

SPECIAL

Beursspecial

Van 25 tot en met 27 maart vindt in de Jaarbeurs de 12e editie plaats van de Zorg & ICT beurs.

In deze beursspecial vindt u informatie over de verschillende activiteiten op de beurs plus een plattegrond en overzicht van alle deelnemers.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.