Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie ict, oktober 2012

Mark van Dorresteijn
In de Zorgvisie ict van oktober 2012 onder andere een interview met online evangelist Daniel van de Wetering. Zorggroep Vivre runt een verpleeghuis met innovatieve zorgtechniek, slimmer organisatie en hospitality. Verder verhalen over het LSP, BYOD en implementatie van een ERP-systeem.
Zorgvisie ict

Interview

Interview met Daniel van de Wetering, beleidsadviseur Online Media Strategie. ‘Mijn hart ligt bij de online wereld’ De strijd om de zorgmarkt gaat zich afspelen op het online marktsegment, aldus ‘online evangelist’ Van de Wetering.

Uitgelicht

Een verpleeghuis als hotel Met hospitality, slimmer organiseren van werk en innovatieve zorgtechniek gaat een verpleeghuis op een hotel lijken, zo bewijst locatie De Mins van Zorggroep Vivre.

En verder…

LSP niet verplicht maar wel vanzelfsprekend

Informatie efficiënter vastleggen Het Spaarne Ziekenhuis is als eerste ziekenhuis erin geslaagd om de anesthesie-informatie te integreren in het ZIS.

Samen met de gebruiker Het Lectoraat Co-design zorgt ervoor dat techniek niet alleen interessant is voor techneuten.

Een geruisloze implementatie Het nieuw ERP-systeem zorgt voor ‘minder gedoe’ in het Westfriesgasthuis.

Het gevaar van een dokter met iPad It-managers zullen een oplossing moeten zien te vinden voor het beveiligingsprobleem van de smartphones en tablets.

Wel de lusten, niet de lasten De selectie van ict-leveranciers kan beter, vindt Frank Peek van OIZ.

‘Fouten in de software kosten geld’ Het testen van software is in de zorg een ondergeschoven kindje.

Zorg op afstand in de ouderenzorg Een netwerk van zorginstellingen zoekt nieuwe wegen voor de invoering van Zorg op afstand.

Wedstrijd games bouwen voor de zorg

Zorgvisie ict magazine

Zorgvisie ict verzamelt alle belangrijke informatie rondom de thema’s EPD, domotica, informatiebeveiliging, outsourcing en HRM. Zorgvisie ict is voor managers, beleidsmakers en beslissers die niet op ict achterstand gezet willen worden.
Neem een proefabonnement >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.