Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zuid-Holland steekt 150.000 euro in Medical Delta

Mark van Dorresteijn
De provincie Zuid-Holland stelt 150.000 euro beschikbaar om de samenwerking van Medical Delta met het bedrijfsleven verder te verstevigen. Het doel is om in 2016 tenminste 100 bedrijven met gezamenlijke activiteiten structureel aan de netwerkorganisatie te binden.
Zuid-Holland steekt 150.000 euro in Medical Delta

Doel van de Medical Delta is om kennis op het gebied van Life Sciences, Health & Technology om te zetten naar zorgoplossingen voor consument en professional. De netwerkorganisatie bevordert de onderlinge contacten in de sector Life Sciences & Health. De universiteiten en medische centra van Leiden en Rotterdam, TU Delft, de gemeenten Leiden, Delft en Rotterdam en de provincie Zuid-Holland werken nauw samen binnen de Medical Delta. In veel projecten van de netwerkorganisatie spelen bedrijven al een belangrijke rol.

Impuls voor innovatie

Door een betere samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijven krijgt de innovatiekracht van de Zuid-Hollandse economie een impuls. Daarom trekt de provincie voor in 2015 2,5 miljoen uit om de netwerkorganisaties van de belangrijkste economische clusters te ondersteunen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.