Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frans Spijkers verlaat St. Antonius Ziekenhuis

Frans Spijkers, lid van de raad van bestuur, heeft medegedeeld per 1 februari 2014 het St. Antonius Ziekenhuis te verlaten. Hij wordt dan partner van DamhuisElshoutVerschure organisatieadviseurs, een bureau dat al jaren actief is in de gezondheidszorg en gevestigd is in Den Bosch.
Frans Spijkers verlaat St. Antonius Ziekenhuis
Foto: St. Antonius

Op dit moment maken DouweBiesma (voorzitter) Dirk Schraven en Frans Spijkers onderdeel uit van de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis. Zodra meer bekend is over hoe de bestuursfunctie na 1 februari 2014 ingevuld gaat worden, zal het St. Antonius hierover berichten, zo staat in een persverklaring.


Bakens verzetten

Spijkers: ‘Na een periode van 10 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest als CFO in de Raad van Bestuur van dit mooie ziekenhuis, is voor mij een natuurlijk moment gekomen om de bakens te verzetten. Zeker ook nu de nieuwbouw en ingebruikname van ons prachtige ziekenhuis in Utrecht zijn afgerond.’Leiding

De raad van toezicht en raad van bestuur van het St. Antonius zijn Frans Spijkers zeer erkentelijk voor zijn inzet voor en toewijding aan het St. Antonius Ziekenhuis. Onder zijn leiding zijn de bouw en ingebruikname van het ziekenhuis in Utrecht succesvol verlopen. Eerder heeft hij een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de fusie van Mesos Medisch Centrum met het St. Antonius Ziekenhuis.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.