Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Patricia Can nieuwe directeur-bestuurder Pharos

Eindredacteur
Patricia Can is per 1 januari 2018 Monica van Berkum opgevolgd als directeur-bestuurder van Pharos, expertisecentrum gezondheidsverschillen.
Patrica Can Pharos660

Can heeft als adjunct-directeur sinds 2016 ervaring opgedaan met de inhoudelijke portefeuilles van Pharos.
Pharos is een expertisecentrum gericht op het terugdringen van de grote gezondheidsverschillen en verbeteren van kwaliteit, effectiviteit en toegankelijkheid van zorg en ondersteuning voor laagopgeleiden en migranten.

Can was voorheen partner zorg bij BMC advies en heeft in die functie zorgbestuurders geadviseerd bij verandertrajecten, waarbij ze altijd nauw heeft samengewerkt met de mensen op de werkvloer. Belangrijke thema’s waren sociale innovatie, kwaliteit van zorg en eHealth. In haar nieuwe rol streeft ze naar gelijke uitkomsten van zorg voor iedereen en een stevige integrale aanpak van gezondheidsachterstanden. Ze wil daarin optrekken met veel partijen op het gebied van zorg en preventie. Maar ook daarbuiten zal ze naar partners zoeken om gezamenlijk meters te maken.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.