Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgvisie Facilitair: nieuwe loot aan uitgeeftak

Zorgvisie komt in september met een geheel nieuwe loot aan haar uitgeeftak: Zorgvisie Facilitair. Een nieuw product met nieuwsberichten, blogs en artikelen over het 'zorgbedrijf'.
Zorgvisie Facilitair: nieuwe loot aan uitgeeftak
Foto: ANP Lex van Lieshout

Vanaf maandag 26 augustus heeft Zorgvisie een nieuw tabblad 'Facilitair' op de homepage staan en u kunt zich abonneren op een nieuwe tweewekelijks e-mail-nieuwsbrief 'Zorgvisie Facilitair'. Via deze kanalen krijgen lezers dagelijkse nieuwsberichten, blogs en artikelen over het specifieke onderwerp ‘Facilities in de gezondheidszorg’. Vanaf oktober wordt het Zorgvisie magazine verrijkt met de rubriek ‘Het Project’, waarin maandelijks een facilitair project wordt belicht. Het gaat om innovaties waar de betrokken facilitaire managers trots op zijn. Daarnaast schrijven we iedere maand een achtergrondartikel met een facilitaire invalshoek. Ten slotte organiseren we in de toekomst ook events voor facilitaire managers in de zorgsector.

Structurele aandacht
Het werd tijd dat Zorgvisie structureel de facilitaire kant van de zorg belicht. Want de facilitaire dienst in het ziekenhuis of verzorgingshuis is nog vaak een ondergeschoven kindje. Totaal onterecht. Want, zo kun je je gechargeerd afvragen, wat is een ziekenhuis anders dan een hotel waar ook een beetje medische zorg wordt geleverd? Bestuurders realiseren zich ook steeds vaker dat ‘facillities’ meer is dan een uitgavenpost waarop bespaard kan worden. Het is een strategisch instrument waarmee je de ervaring van klanten positief kunt beïnvloeden. Met gastvrijheid, lekker eten en een schoon huis heb je een middel in handen waarmee je de concurrentie te slim af kunt zijn.

Aanmelden
Meld u hier aan voor Zorgvisie facilitair en ontvang op 4 september de eerste editie van de Zorgvisie facilitair nieuwsbrief. Zorgvisie verneemt ook graag over welke onderwerpen u wilt praten op Zorgvisie Facilitair events. Maak kans op gratis deelname door deze vragenlijst in te vullen.

Of registreer u om te kunnen reageren.