Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Orbis-bestuurder Broos stapt op

Guus Broos vertrekt per 1 januari 2009 als bestuurslid bij Orbis Medisch en Zorgconcern. Reden van zijn vertrek is een aanpassing in de portefeuilleverdeling van de organisatie waardoor zijn positie overbodig is geworden.
Orbis-bestuurder Broos stapt op

Binnen de raad van bestuur van Orbis Medisch en Zorgconcern is Broos verantwoordelijk voor ontwikkeling en innovatie. De huidige raad van bestuur wordt volgens Orbis omgevormd naar een concerndirectie. Hierin zullen naast twee leden van de raad van bestuur ook directeuren van de divisie Cure (Maaslandziekenhuis en Prins Claus Centrum) en Care (Orbis Thuis) zitting hebben. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Raad van bestuur Orbis uitgebreid
Europese lening aan Orbis is onzeker
Wie is wie in de zorg

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.