Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgboog heft cliëntenstop op

Zorgorganisatie De Zorgboog in Bakel neemt deze week weer cliënten aan die persoonlijke verzorging nodig hebben. Sinds 20 augustus hanteerde de organisatie een cliëntenstop. De directie voorspelde eerder dat de cliëntenstop tot het einde van het jaar van kracht zou blijven.

De Zorgboog was hiertoe genoodzaakt doordat de vraag naar persoonlijke verzorging zeer sterk was toegenomen. Zonder ingrijpen zou het budget flink worden overschreden.

CZ Zorgkantoor

De Zorgboog hoopt soortgelijke maatregelen in 2009 niet meer te hoeven nemen. De nieuwe werkwijze van het CZ Zorgkantoor, waarbij organisaties alle uren vergoed krijgen die ze maken, biedt volgens De Zorgboog wellicht uitkomst. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Cliëntenstop bij De Zorgboog
Cliëntenstop bij thuiszorg Het Friese Land
Cliënten geen huishoudelijke hulp van Vérian

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.