Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Verdeling Amsterdam Thuiszorg bekend

Zeventig procent van de activiteiten van Amsterdam Thuiszorg gaan naar de stichting Cordaan. De overige dertig procent omzet wordt overgenomen door aanbieders De Zonnehuizen en Evean. Dat blijkt uit brieven van staatssecretaris Bussemaker (VWS) aan de Tweede Kamer.

Bussemaker stuurde vandaag uitleg aan de Kamer over de geweigerde steunaanvraag van Amsterdam Thuiszorg aan de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Uit dit schrijven blijkt de verdeling van Amsterdam Thuiszorg voor zeventig procent Cordaan en dertig procent Zonnehuizen en Evean te zijn. De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) moet nog wel haar zegen geven over de opsplitsing. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Zorgautoriteit verleent Amsterdam Thuiszorg geen steun
Bussemaker: 'Mismanagement Amsterdam Thuiszorg niet belonen'

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.