Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe directeur Rivas zorggroep

Mark van Houdenhoven treedt toe tot de directie van Rivas Zorggroep. Van Houdenhoven is al directeur van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem sinds augustus 2006.
Nieuwe directeur Rivas zorggroep

Met deze benoeming is de ziekenhuisdirecteur nu ook bestuurlijk medeverantwoordelijk voor de gehele Rivas Zorggroep. De directie van de zorggroep bestaat verder uit: bestuursvoorzitter Pieter de Kort en bestuurslid Kees Heijblom.

Rivas is een organisatie voor ziekenhuiszorg, woonzorg, verpleeghuiszorg, zorg thuis, maatschappelijk werk en welzijn en gezondheid. De verschillende instellingen bevinden zich Zuid-Holland, Brabant, Gelderland en Utrecht. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Administrator

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.