Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Staatssecretaris Bussemaker steunt thuiszorg Helmond

De nieuwe aanpak van de thuiszorg in Helmond krijgt de steun van staatssecretaris Jet Bussemaker (PvdA) van Volksgezondheid. Volgens Bussemaker zijn de Helmondse plannen om de huishoudelijke zorg anders aan te pakken 'creatief en vernieuwend' en ze passen in de welzijnsaanpak nieuwe stijl van deze regering.

De staatssecretaris schrijft dat in een brief aan de Tweede Kamer. Bussemaker reageert met de brief op kritische vragen van SP-kamerlid Leijten over de Helmondse thuiszorg-aanpak. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Nieuwe thuiszorg in Helmond
Mogelijk nieuwe aanbesteding thuiszorg in Helmond
Helmond vreest geldtekort voor thuiszorg

Administrator

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.