Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Wim de Weijer nieuwe toezichthouder Prismant

Met ingang van 1 januari 2010 treedt Wim de Weijer toe als lid van de raad van commissarissen van Prismant. Hij volgt commissaris Jaap Ellerbroek op.

Wim de Weijer (55) is voorzitter van de bestuursraad van zorgorganisatie Evean Groep, het zorgconcern dat bestaat uit de organisaties Evean, Icare, Zorggroep Meander, de Trans en GGZ Drenthe. Hij is tevens vice-voorzitter van de raad van bestuur van Espria, waar Evean Groep onderdeel van uit maakt en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Woonzorg Nederland. De Weijer bekleedt daarnaast een achttal nevenfuncties. Zo is hij onder meer lid van de Raad van Commissarissen bij PGGM. (Zorgvisie - Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Prismant Scorecard: prestatievergelijking in één oogopslag
Prismant levert benchmark voor dbc's
CC-Zorg en Walvis willen fuseren met Prismant
Prismant voorspelt personeelstekort zorg

Administrator

Of registreer u om te kunnen reageren.