Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Brabantzorg kiest organisatiebreed voor Caress

BrabantZorg kiest voor de gehele zorggroep voor de Care Solution Suite (Caress), de integrale oplossing van PinkRoccade Healthcare op gebied van intra- en extramurale zorg, personeelsplanning en het elektronisch cliëntendossier (ECD). De integrale oplossing moet met ingang van januari 2011 operationeel zijn voor zo’n 1800 gebruikers.
Brabantzorg kiest organisatiebreed voor Caress

Binnen BrabantZorg waren voor de ondersteuning van het primaire zorgproces meerdere systemen in gebruik. Voor het kiezen van een nieuw systeem heeft BrabantZorg een selectietraject opgezet. Manager ICT Liny Alards: “Een aantal criteria waren voor ons erg belangrijk: de flexibiliteit van de geboden oplossing, de intuïtiefheid van de oplossing en uiteraard was de prijs van groot belang. Ten slotte hebben we ook bekeken in hoeverre leveranciers willen meebewegen met de functionaliteit in onze richting.” Een spannend en intensief traject waarbij de keuze is gevallen op PinkRoccade Healthcare. Daarbij speelden de toekomstige gebruikers een grote rol.

Diensten

BrabantZorg zal gebruikmaken van onder andere Caress Basis en Caress Dossier. Daarnaast wordt Caress Dienstenplanning op latere termijn in gebruik genomen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Eén op Eén thuiszorg kiest voor Caress Online
PinkRoccade ZorgComputercentrum krijgt award van HP
Jeugd ACT in zee met PinkRoccade Healthcare

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.