Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brabantzorg kiest organisatiebreed voor Caress

Annelies Vermeulen
BrabantZorg kiest voor de gehele zorggroep voor de Care Solution Suite (Caress), de integrale oplossing van PinkRoccade Healthcare op gebied van intra- en extramurale zorg, personeelsplanning en het elektronisch cliëntendossier (ECD). De integrale oplossing moet met ingang van januari 2011 operationeel zijn voor zo’n 1800 gebruikers.
Brabantzorg kiest organisatiebreed voor Caress

Binnen BrabantZorg waren voor de ondersteuning van het primaire zorgproces meerdere systemen in gebruik. Voor het kiezen van een nieuw systeem heeft BrabantZorg een selectietraject opgezet. Manager ICT Liny Alards: “Een aantal criteria waren voor ons erg belangrijk: de flexibiliteit van de geboden oplossing, de intuïtiefheid van de oplossing en uiteraard was de prijs van groot belang. Ten slotte hebben we ook bekeken in hoeverre leveranciers willen meebewegen met de functionaliteit in onze richting.” Een spannend en intensief traject waarbij de keuze is gevallen op PinkRoccade Healthcare. Daarbij speelden de toekomstige gebruikers een grote rol.

Diensten

BrabantZorg zal gebruikmaken van onder andere Caress Basis en Caress Dossier. Daarnaast wordt Caress Dienstenplanning op latere termijn in gebruik genomen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Eén op Eén thuiszorg kiest voor Caress Online

PinkRoccade ZorgComputercentrum krijgt award van HP

Jeugd ACT in zee met PinkRoccade Healthcare

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.