Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Rinus van Riel interim-bestuurder Catharina-ziekenhuis

Rinus van Riel is benoemd tot interim-lid van de raad van bestuurder van het Catharina-ziekenhuis. Samen met voorzitter Piet Batenburg vormt Van Riel vanaf 14 maart het bestuur van het ziekenhuis.
Rinus van Riel interim-bestuurder Catharina-ziekenhuis

Van Riel studeerde economie. Na een loopbaan op het ministerie van Financiën heeft hij vanaf 1989 diverse bestuurlijke functies in de publieke en non-profit sector (woningcorporaties en ziekenhuizen) ad interim ingevuld. Hij heeft een brede ervaring in de ziekenhuissector opgebouwd en brede kennis en ervaring op het gebied van economie en financiën, bedrijfsvoering, ICT en bouw.

Ziekenhuizen

Van 2007 tot 2009 was hij lid van de raad van bestuur ad interim van het Amphia ziekenhuis te Breda. Tot twee maanden geleden was hij lid van de raad van bestuur ad interim van het Zaans Medisch Centrum te Zaandam. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 reacties

 • no-profile-image

  Barend Post Advocaat AKD

  Van Riel is een moderne bestuurder met veel kennis en expertise op het gebied van de zorg maar ook met betrekking tot aanpalende gebieden, zoals zorgvastgoed.

 • no-profile-image

  William D. ( Bill) Hermsen. Dordrecht.

  Een Prima Bestuurder met een heldere Visie op Zorg.
  Rinus meegemaakt als Lid v/d RvB in het Amphia Ziekenhuis te Breda , tijdens mijn OR-periode. Rinus , heel veel succes in het Catharina Ziekenhuis.

Of registreer u om te kunnen reageren.