Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bert Boer verlaat Zorginstituut Nederland

Bert Boer (64), lid Raad van Bestuur van Zorginstituut Nederland, heeft besloten zijn functie per 31 december aanstaande neer te leggen. Hij blijft vanaf die datum hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en wil zich daarnaast op een andere manier blijven inzetten voor de gezondheidszorg in Nederland.
Bert Boer verlaat Zorginstituut Nederland

Boer startte zijn loopbaan in 1988 bij de Ziekenfondsraad. In 2006 werd hij lid van het bestuur van zijn rechtsopvolger, het College voor zorgverzekeringen (CVZ), en vanaf 2014 zette hij deze rol voort bij Zorginstituut Nederland.

Personalia

Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.