Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Fred Plukker gaat puinruimen in het VUmc

Fred Plukker is per direct aangesteld als tijdelijk bestuursvoorzitter in het Amsterdamse VUmc.
Fred Plukker gaat puinruimen in het VUmc

Plukker is aangesteld om in het VUmc orde op zaken te stellen. Frans Corstens is aangesteld als interim bestuurslid. Zij vullen de lege plaatsen in van bestuursvoorzitter Elmer Mulder en bestuurder Wouter van Ewijk die op 24 augustus hun functie neerlegden.

Plukker is interim-ziekenhuisbestuurder en werkte onder andere bij het Deventer Ziekenhuis, de St. Maartenskliniek in Nijmegen en het Westfriesgasthuis in Hoorn. In 2005 pakte Fred Plukker de problemen aan tussen de intensivisten en met name de longartsen in het Sint Jans Gasthuis in Weert.
Lees hier hoe hij dat deed:
Artikel Zorgvisie: Geen gevoel voor urgentie

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    adje rem

    En waar wordt HET PUIN Gedumpt, in het belang van de toekomstige slachtoffers ??

Of registreer u om te kunnen reageren.