Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Fred Plukker gaat puinruimen in het VUmc

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Fred Plukker is per direct aangesteld als tijdelijk bestuursvoorzitter in het Amsterdamse VUmc.
Fred Plukker gaat puinruimen in het VUmc

Plukker is aangesteld om in het VUmc orde op zaken te stellen. Frans Corstens is aangesteld als interim bestuurslid. Zij vullen de lege plaatsen in van bestuursvoorzitter Elmer Mulder en bestuurder Wouter van Ewijk die op 24 augustus hun functie neerlegden.

Plukker is interim-ziekenhuisbestuurder en werkte onder andere bij het Deventer Ziekenhuis, de St. Maartenskliniek in Nijmegen en het Westfriesgasthuis in Hoorn. In 2005 pakte Fred Plukker de problemen aan tussen de intensivisten en met name de longartsen in het Sint Jans Gasthuis in Weert.

Lees hier hoe hij dat deed:

Artikel Zorgvisie: Geen gevoel voor urgentie

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.