Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Aanstelling bestuursvoorzitter WWZ/Mariënstaete/Valent omstreden

Het Cluster Lokale Cliëntenraden (CLC) heeft een negatief advies uitgebracht over de aanstelling van de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van WWZ/Mariënstaete/Valent, Erna van der Pers. Dit meldt het Leidsch Dagblad.
Aanstelling bestuursvoorzitter WWZ/Mariënstaete/Valent omstreden

Van der Pers kon de vertegenwoordigers van de cliëntenraad en familieraad niet overtuigen dat zij de juiste persoon is op de juiste plek. Desalniettemin start Van der Pers vanaf zondag 15 augustus met haar nieuwe functie, aangezien ze het volste vertrouwen krijgt van de raad van bestuur, de raad van toezicht en de OR.

Warm

In het Leidsch Dagblad worden leden van de familieraad, Wim Koning en Bob Beyderwellen, van WWZ/Mariënstaete/Valent geciteerd: “Ze had bij het bedrijf Zorgbalans wel goed werk gedaan, maar kwam op ons niet warm over.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Erna van der Pers van Zorgbalans naar WWZ-Mariënstaete-Valent

WWZ-Mariënstaete-Valent: ‘Ontslagvergoeding conform de afspraken

Zorgbalans schrijft zwarte cijfers

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

5 REACTIES

  1. een reactie op de post van medewerker mariënstaete van 11 augustus dezer. Ik vind niet dat je Van Kampen en Jongeneel veel kunt verwijten. Het enige is dat ze Houtzagers en De Vries niet hebben doorzien. Maar ja, die kunnen w.s. zeer goed acteren. Dhr. Van Kampen heeft eind oktober vorig jaar gewoon toegegeven dat als hij alles van tevoren had geweten nooit gefuseerd was met Valent en het soort bestuurders dat zij daar hadden. Dat hij dat toegaf vind ik al een compliment en ik denk dat dhr. Jongeneel daar niet anders over zal denken. We hebben er verder niks meer aan, maar hij had ook stug kunnen blijven volhouden dat hij er vierkant achter stond.

  2. Lees alle reacties
  3. onzin, medewerker mariënstaete. De heer Van Kampen wist niets van de afwijzingen die er door Houtzagers doorheen zijn gejast. Dat is mij in drie gevallen door die managers mede gedeeld. Twee ervan zijn opgestapt en hadden binnen de kortste keren een andere manager functie, de derde kwam niet verder dan onhandige schijnbewegingen en is nu gefrustreerd nog steeds binnen de poort.

  4. Van Kampen is net zo goed schuldig, die man moet je niet terug halen. Veel te licht. Wat nog steeds onbegrijpelijk is, is dat de RvT wel vier (incl. Jongeneel) ongeschikte bestuurders heeft benoemd in de nieuwe fusieorganisatie zonder enig assesment (en nu met v/d Pers erbij dus vijf, leert men het dan nooit?????) en dat Houtzagers vervolgens tal van goede managers afwijzen voor een nieuwe mt-functie. Je moet het maar aandurven.

  5. Ik blijf erbij dat we eerst de fusie ongedaan moeten maken en dan bij WWZ Van Kampen gewoon terug kunnen halen. De man heeft spijt betuigd van de fusie en is samen met de heer Jongeneel door de heer De Vries en mevrouw Houtzagers ook met valse voorwenselen richting de fusie gestuurd. De heer Van Kampen moet wel een sterke man of vrouw naast zich krijgen die de centen goed bewaakt want daar is hij geen ster in.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.