Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aart Bogerd verlaat Syndion

Mark van Dorresteijn
Bestuurder Aart Bogerd verlaat begin 2012 Syndion vanwege zijn pensioen. Hij heeft dan 23 jaar leiding gegeven aan de organisatie voor dienstverlening en ondersteuning aan mensen met een handicap.
Aart Bogerd verlaat Syndion

Bogerd werd in 1989 benoemd tot directeur van RSD (Regionale Stichting Dagverblijven) in Gorinchem. In 1996 fuseerde RSD met VGD (stichting Voorzieningen voor Gehandicapten Dordrecht) in Dordrecht. De organisaties gingen verder onder de naam Syndion. De naam Syndion staat voor SYNergie in DIenstverlening en ONdersteuning. Aart Bogerd bleef aan de nieuwe organisatie verbonden als directeur-bestuurder.

Syndion

In 2010 startte Syndion een organisatie-ontwikkelingstraject. Als gevolg van maatschappelijke veranderingen en de groei van Syndion werd besloten om in drie regio’s te gaan werken. Het college van regiomanagers vormt sinds 2011 de directie. Aart Bogerd fungeerde vanaf dat moment als bestuurder van Syndion. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.