Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties12

Achmea neemt vergelijkingssite Independer over

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Verzekeraar Achmea en vergelijkingssite Independer gaan samenwerken om het vertrouwen van de consument in verzekeringen te herstellen. Dat maakten de ondernemingen dinsdag bekend tijdens een persconferentie in Amsterdam.
Achmea neemt vergelijkingssite Independer over

Achmea neemt een belang van 77 procent in Independer. De oprichters en management van de vergelijkingssite behouden 23 procent van de aandelen. (ANP)

Lees ook:

TweeSteden ziekenhuis weigert verzekerden Achmea

Achmea stopt vergoeding robotchirurgie

Achmea treedt toe tot Long Alliantie Nederland

12 REACTIES

  1. Achmea, Ach, Ach, mea culpa voor diens zonden.Een schoolvoorbeeld om het vertrouwen van de consument in verzekeraars en speciaal Achmea te verlagen. Gewoon goed je werk doen Achmea, dan raak je het vertrouwen niet kwijt of krijg je het terug. En niet het zielige jongetje uithangen die in Tilburg buiten de deur wordt gehouden, je hebt je werk niet goed gedaan en het vertrouwen van de consument in jou beschaamd.

  2. Lees alle reacties
  3. Waarmee de (betwistbare) onafhankelijke site opeens erg afhankelijk is geworden. Dit is geen poging om het vertrouwen in verzekeringen te herstellen maar om zieltjes te winnen. Je zult zien dat straks opeens de Achmea verzekeringen er een stuk beter uit gaan komen. Hopelijk komt er nog een keer een ECHTE onafhankelijke vergelijkingssite.

  4. Verzekeraar Achmea en vergelijkingssite Independer gaan samenwerken om het vertrouwen van de consument in verzekeringen te herstellen. Dat maakten de ondernemingen dinsdag bekend tijdens een persconferentie in Amsterdam.
    Komt in aanmerking voor de prijs van de slechtste PR-statement van het jaar.

  5. Ach Ach Achmea , U begrijpt ook niets van de klant Geld Geld Geld daar gaat het bij U om Dom Dom Dom de onafhankelijkheid om zeep helpen is uw einddoel Waarom koopt U de stichting Martijn niet op om inzicht te krijgen in de markt van katholieke priesters ?

  6. Jammer. Telkens als iemand begint met het doel om het algemeen belang te dienen, dan blijkt het lastig om een goed verdienmodel op te zetten. En dan eindigt het ideaal met cashen en verraad van de burger. De burger die de afgelopen jaren heeft geleerd om Independer te vertrouwen. En juist dat vertrouwen maakt dat de naam en dienst geld waard is. Om die goede naam niet direct te verliezen zal er een structuur worden opgezet om de burger te misleiden. Voelen jullie ook ineens de kou? Brr, wat heerst er toch een naar klimaat hier.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.