Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Acht aanbieders voor hulp in huishouding Oss

Acht partijen gaan in Oss aan de slag om de hulp bij het huishouden uit te voeren. Zij hebben ingeschreven op de aanbestedingsprocedure en voldoen aan de gestelde voorwaarden. Dat meldt Kliknieuws editie Oss

De gemeenten Oss, Lith en Maasdonk hebben gezamenlijk de aanbesteding gedaan. De volgende partijen kregen het werk toegewezen: Actief Huiszorg BV, BrabantZorg, Breederzorg Thuiszorg, Interzorg Thuiszorg BV, Thuiszorg, Pantein, Thuiszorg VDA, Thuiszorgservice Nederland en TZorg.

Aanbieders

Actief Huiszorg BV, Breederzorg Thuiszorg en TZorg zijn nieuwe aanbieders. De overige aanbieders leveren al hulp bij het huishouden aan cliënten in de gemeenten. Voor de cliënten in die gemeenten betekent dit dat ze bij dezelfde aanbieder kunnen blijven.

Raamovereenkomst

Op 1 oktober sloot de inschrijvingstermijn van de aanbesteding. De offertes van de acht aanbieders zijn door een beoordelingsteam getoetst en uiteindelijk akkoord bevonden. Met alle aanbieders wordt binnenkort een raamovereenkomst afgesloten. Vanaf 1 januari 2010 gaan de nieuwe contracten in. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Protest van start tegen aanbesteding thuiszorg

VWS faseert aanbesteding ambulancezorg

Aanbesteding in Ede verloopt moeizaam

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.