Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ad Kloet verlaat St. Antonius Ziekenhuis

Mark van Dorresteijn
Ad Kloet stopt per 1 mei 2011 als lid van de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis vanwege zijn pensionering. Hij is in maart 1997 begonnen als bestuurder, aanvankelijk als parttime interim directeur patiëntenzorg in het toenmalige Oudenrijn Ziekenhuis. Daarnaast was hij alsnog werkzaam als uroloog en lid van de Medische Staf van het Oudenrijn Ziekenhuis.
Ad Kloet verlaat St. Antonius Ziekenhuis

Halverwege 1998 werd hij directeur patiëntenzorg van het Mesos Medisch Centrum, ontstaan na de fusie tussen het Oudenrijn Ziekenhuis en het Overvecht Ziekenhuis. Hij bleef overigens tot begin 2001 ook nog werkzaam als uroloog. Per 2001 werd hij fulltime directeur patiëntenzorg van Mesos Medisch Centrum.

In 2002 werd Ad Kloet lid van de Raad van Bestuur van de AntoniusMesosGroep. Hij stond daarmee aan de wieg van de concernvorming tussen het St. Antonius Ziekenhuis en Mesos Medisch Centrum. Vanaf 1 januari 2008 is Ad Kloet lid van de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein. Daarmee is hij tot dusverre het langstzittende lid van de raad van bestuur. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.