Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Afdeling gynaecologie Ommelander weer op volle sterkte

Paul Ohlmann is per 1 juli toegetreden tot de maatschap Gynaecologie van de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG). Hiermee is de afdeling gynaecologie op de locatie in Winschoten op volle sterkte. De afdeling gynaecologie op locatie in Delfzijl van de Ommelander Ziekenhuisgroep blijft echter gesloten.
Afdeling gynaecologie Ommelander weer op volle sterkte

Eind 2009 sloot locatie Delfzicht in Delfzijl van de Ommelander Ziekenhuis Groep nog haar klinische gynaecologie en de klinische kindergeneeskunde. De raad van bestuur nam dit besluit vanwege het aangekondigde vertrek van vier gynaecologen. De locatie Delfzicht blijft dicht, maar de locatie in Winschoten is met het toetreden van Ohlmann met in totaal vier specialisten weer op volle sterkte. “Er zijn veel cliënten van Delfzijl overgestapt naar Winschoten dus die afdeling draait nu heel goed”, zegt een woordvoerder van het ziekenhuis.

Duitsland

De Duitse arts Ohlmann is woonachtig in Papenburg vlak over de grens. Ohlmann is werkzaam op beide locaties van de OZG. Hij was eerder negen jaar werkzaam als chef-arts in de vrouwenkliniek van het Marien Ziekenhuis in het Duitse Papenburg. Hij volgde zijn opleiding tot gynaecoloog in het algemene ziekenhuis in Neunkirchen/Saar en was daarna tien jaar als specialist werkzaam in het UMC in Homburg/Saar. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Ommelander Ziekenhuis sluit gynaecologie

Ommelander scoort hoog in ranglijst Elsevier

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.