Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Agis en NPCF meten samen eerstelijnzorg

Zorgverzekeraar Agis en de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) gaan samenwerken om de klantgerichtheid en kwaliteit in eerstelijnsgezondheidscentra te meten. De gezondheidscentra die het traject succesvol doorlopen, ontvangen het label 'Eerstelijnszorgcentra door Cliënten Bekeken' van de NPCF.

De NPCF ontwikkelde samen met de Landelijke Vereniging georganiseerde eerstelijnszorg (LVG) de methodiek Eerstelijnszorgcentra door Cliënten Bekeken (ECB). De methode is erop gericht de kwaliteit van eerstelijnssamenwerkingsverbanden te verbeteren vanuit het perspectief van de patiënt. De centra die het label ‘Eerstelijnszorgcentra door Cliënten Bekeken’ hebben gekregen, zullen bij het brede publiek onder de aandacht worden gebracht.

Door een financiële bijdrage van Agis doen bijna alle 60 gezondheidscentra in het werkgebied van Agis, dat gelegen is in Midden-Nederland, mee aan het project. Met de 60 centra die nu instappen, nemen binnenkort 75 van de in totaal 180 centra in heel Nederland deel aan het kwaliteitstraject. (Agis / NPCF)

Aon en NPCF bezorgd over fusie Achmea en Agis

Agis zelfstandige divisie binnen Achmea

Agis in zee met Albert Heijn

Maréchal nieuwe voorzitter NPCF

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.