Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Albert Arp nieuwe bestuursvoorzitter St Jansdal

Albert Arp, bestuursvoorzitter van zorgorganisatie Beweging 3.0 wordt de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het Harderwijkse ziekenhuis Sint Jansdal. Dat meldt regonaal dagbald De StadNijkerk.nl.
Albert Arp nieuwe bestuursvoorzitter St Jansdal

Albert Arp is benoemd tot opvolger van Wout Adema, die op 22 maart afscheid nam van het ziekenhuis. Arp treedt op 1 juli in dienst van het Sint Jansdal. Arp (42) is op dit moment bestuursvoorzitter van Beweging 3.0, waar ook het Nijkerkse verpleeghuis Zilverschoon toe behoort. Hij is twaalf jaar in dienst geweest bij deze organisatie, waarvan zeven jaar in de directie. Onder zijn verantwoordelijkheid is, met een moderne visie op zorg en bedrijfsvoering, gebouwd aan een sterke organisatie, zo schrijft DeStadNijkerk.nl.

Beweging 3.0

De raad van commissarissen van Beweging 3.0 betreurt het vertrek van de heer Arp. Zij hadden hem graag langer als voorzitter gehad, maar respecteren zijn besluit om deze mooie kans in de ziekenhuiswereld te grijpen. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Wout Adema verlaat bestuur St Jansdal voor Achmea

St Jansdal annuleert operaties om noodstroomvoorziening

Beweging 3.0 benoemt twee nieuwe commissarissen

Bestuurder Jos Bleijenberg stopt op bij Beweging 3.0

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.