Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Alrijne Zorggroep nieuwe naam Diaconessenhuis en Rijnland

Het Diaconessenhuis Leiden en Rijnland Zorggroep hebben donderdag de naam van de nieuwe fusieorganisatie bekendgemaakt aan hun medewerkers: Alrijne Zorggroep.
Alrijne Zorggroep nieuwe naam Diaconessenhuis en Rijnland

Onder Alrijne Zorggroep vallen: Alrijne Ziekenhuis Leiden, Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp, Alrijne Ziekenhuis Alphen aan den Rijn, Alrijne buitenpoli Katwijk, Alrijne buitenpoli Lisse, Alrijne buitenpoli Sassenheim en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn. Gezamenlijk heeft de nieuwe organisatie een omzet van ruim 300 miljoen. Met in totaal 231 medisch specialisten en bijna 4.000 medewerkers is het een van de grootste werkgevers in de regio.

Nieuwe naam

In de persverklaring staat te lezen: ‘Alrijne Zorggroep is een geheel nieuwe naam die toch vertrouwd klinkt door de geografische verwijzing naar ons achterland. Deze streek verbindt de twee organisaties; met elkaar en met haar patiënten, cliënten en relaties. Al staat voor toegankelijkheid; voor de zorg die wij met ons allen aan alle inwoners in onze regio willen bieden.’

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.